OPŠTI USLOVI

Opšti uslovi poslovanja "Delikatesi i tako to" Internet prodavnice utvrđeni su uslovima kupovine i prodaje proizvoda, koje realizuje TRAMPEX d.o.o. Opšti uslovi poslovanja Internet prodavnice definisani su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Internet prodavnica je informacioni sistem namenjen predstavljanju i prodaji proizvoda potrošačima. Korisnik je osoba koja koristi navedeni sistem, odnosno potrošač u Internet prodavnici. Opšti uslovi poslovanja definišu delatnost Internet prodavnice, korisnike prava i poslovni odnos između prodavca i potrošača.

SIGURNOST I ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

"Delikatesi i tako to"  Internet prodavnica je osigurana najmodernijim SSL sigurnosnim sertifikatom koji brine da je celokupna konekcija između prodavca i kupca osigurana enkripcijom. Osiguravajući da svi podaci u okviru ove konekcije budu sigurni i privatni, SSL enkripcija sprečava hakere od krađe privatnih informacija kupaca, kao što su brojevi kreditnih kartica, imena i adrese.

Prodavac obezbeđuje sigurnost i zaštitu od zloupotrebe ličnih podataka. Svi podaci o potrošačima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Kurirska služba koja vrši dostavu kupljene robe ima mogućnost pristupa podacima potrebnim za izvršenje ugovorenog posla, ime, prezime, adresu i broj telefona potrošača.

Potrošač je odgovoran za pristup svom sistemu i zaštitu svojih korisničkih informacija i lozinke. Takođe, potrošač garantuje za tačnost i istinitost svih informacija poslatih prodavcu.

Prodavac se obavezuje da trajno zaštiti lične podatke potrošača u skladu sa propisima. Navedeni podaci će se koristiti isključivo za slanje informativnog materijala, ponuda, faktura i drugih potrebnih sredstava komunikacije.

Potrošač daje saglasnost prodavcu da ga obaveštava o svojim novim ponudama, akcijama i sniženjima na broj telefona i e-mail adresu. Potrošač u svakom trenutku, slanjem zahteva u pisanoj ili elektronskoj formi, može povući svoju saglasnost posle čega neće dobijati pomenuta obaveštenja.

NAČIN PLAĆANJA

Potrošač robu plaća pouzećem kuriru dostavne služne ili platnim karticama isključivo u dinarskoj vrednosti.
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

ROK I NAČIN ISPORUKE

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je određen izborom korisnika i može biti u modelu "danas za danas" ili "danas za neki drugi dan". 

Sve isporuke su organizovane na sledeći način:

RADNIM DANIMA (PON-PET):

SUBOTOM

I SLOT – Vreme isporuke od 13h-17h

X

II SLOT - Vreme isporuke od 17h-20h

II SLOT - Vreme isporuke od 17h-20h

                                      NEDELJOM NEMA ISPORUKA

1. ISPORUKA „DANAS ZA DANAS“:

  • Sve porudžbine napravljene do 16.00h se mogu isporučiti istog dana
  • Za I SLOT porudžbine moraju stići najkasnije  do 12h (00h-12h)
  • ZA II SLOT porudžbine moraju stići do 16h (12.01h-16h)
  • Nakon 16h sve porudžbine mogu biti isporučene najranije sutradan

2.ISPORUKA ZA NEKI DRUGI DAN

  •  Korisnik bira dan isporuke (max za naredna 2 radna dana/dakle sutra ili prekosutra). Nedelja je neradan dan za isporuku.
  • Korisnik bira termin isporuke : I SLOT(13h do 17h) ili II SLOT (17h do 20h) RADNIM DANIMA  tj. II SLOT (17h do 20h)) - SUBOTOM

NAČIN ISPORUKE

Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči Potrošaču na sledeći način:

Slanjem robe preko kurirske službe City Runner doo ili putem sopstvenog modela organizacije dostave, pri čemu troškove isporuke snosi Potrošač. Kuriri City Runner doo (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 13h do 17h svakog radnog dana, dok naši kuriri isporuku vrše u periodu od 17h do 20h.  Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen (otvoren), odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice sa ciljem dogovora načina uručenja pošiljke. Po eventualnom povratu pošiljke do nas kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Beograda, organizovano po sledećim zonama:

I Uži i širi centar Beograda (do Pančevačkog mosta, Autokomande, Ruzveltove, Senjaka), Novi Beograd (do Tošinog bunara)
II Zemun, Dedinje, Banovo brdo, Cerak, Rakovica, Karaburma, Mirijevo, Višnjička banja, Banjica, Vidikovac, Kanarevo brdo, Miljakovac, Bežanijska kosa, Bežanija, Medak, Voždovac, Krnjača, Kotež, Konjarnik, Zvezdara, Žarkovo.
III Galenika, Altina, M.M. Lug, V.M. Lug, Borča, Ovča, Kumodraž, Ledine, Višnjica, Petlovo brdo, Labudovo brdo, Jajinci, Resnik, Kneževac, Kaludjerica.
IV Železnik, Sremčica, Zemun polje, Surčin, Batajnica, Rušanj, Makiš, Vinča.
V Dobanovci, Šimanovci, Krnješevci, Pećinci, Barajevo, Vrčin, Ugrinovci, Grocka, Leštane, Boleč, P. Skela,

 

BESPLATNA ISPORUKA je organizovana za sve porudžbine vrednosti preko 5.000 dinara, a za one manje od 5.000 dinara cena dostave na adresu naplaćuje se 700 dinara.  

CENE PROIZVODA U INTERNET PRODAVNICI

Sve cene su iskazane u dinarima sa uključenim PDV-om i nema skrivenih troškova. Prodavac zadržava pravo izmene cena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Navedene cene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici.

 

PRIMEDBE I REKLAMACIJE

Žalbe, reklamacije i primedbe potrošači nam mogu dostaviti na sledeće načine:

1. Putem četa na našoj on-line prodavnici

2. Putem email adrese office@delikatesi.rs

Prodavac je u obavezi da najkasnije u roku od osam dana od dana podnošenja reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovori potrošaču na izjavljenu reklamaciju, dok je u slučaju prihvatanja reklamacije u obavezi da po reklamacionom zahtevu potrošača postupi u ugovorenom primerenom roku kako je isti definisan u samom Zahtevu za reklamaciju, a koji ne može biti duži od 15 dana od podnošenja reklamacije. Prodavac će učiniti sve što je u njegovoj moći u cilju sporazumnog rešenja svih sporova.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, TRAMPEX d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice

ZAVRŠNE ODREDBE

Isporučilac zadržava pravo da može menjati ove uslove bez prethodnog obaveštavanja svojih potrošača. Svaki potrošač prilikom naručivanja proizvoda može proveriti trenutno važeće uslove.

AUTORSKA PRAVA

Sav materijal na ovom sajtu, uključujući tekst, članke, citate, slike, video snimke, ilustracije i ostali materijal je zaštićen Zakonom o autorskim pravima. Neovlašćeno kopiranje, reprodukcija, objavljivanje u medijima ili na Internetu, ili bilo kakav drugi vid umnožavanja su zabranjeni.