Uslovi korišćenja

PODACI PRAVNOG SUBJEKTA

TRAMPEX DOO BEOGRAD

MB: 06967345

PIB: 100218831

Sedište: Koste Abraševića 12A, 11050 Beograd

 

KONTAKT PODACI

email: office@delikatesi.rs

Adresa: Partizanska 211, 11277 Ugrinovci

Kontak telefon: 069 595 0 344

 

OPŠTI USLOVI

Opšti uslovi poslovanja "Delikatesi i tako to..." Internet prodavnice utvrđeni su uslovima kupovine i prodaje proizvoda, koje realizuje TRAMPEX d.o.o. Opšti uslovi poslovanja Internet prodavnice definisani su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Internet prodavnica je informacioni sistem namenjen predstavljanju i prodaji proizvoda potrošačima. Korisnik je osoba koja koristi navedeni sistem, odnosno potrošač u Internet prodavnici. Opšti uslovi poslovanja definišu delatnost Internet prodavnice, korisnike prava i poslovni odnos između prodavca i potrošača.

SIGURNOST I ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

"Delikatesi i tako to..."  Internet prodavnica je osigurana najmodernijim SSL sigurnosnim sertifikatom koji brine da je celokupna konekcija između prodavca i kupca osigurana enkripcijom. Osiguravajući da svi podaci u okviru ove konekcije budu sigurni i privatni, SSL enkripcija sprečava hakere od krađe privatnih informacija kupaca, kao što su brojevi kreditnih kartica, imena i adrese.

Prodavac obezbeđuje sigurnost i zaštitu od zloupotrebe ličnih podataka. Svi podaci o potrošačima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Kurirska služba koja vrši dostavu kupljene robe ima mogućnost pristupa podacima potrebnim za izvršenje ugovorenog posla, ime, prezime, adresu i broj telefona potrošača.

Potrošač je odgovoran za pristup svom sistemu i zaštitu svojih korisničkih informacija i lozinke. Takođe, potrošač garantuje za tačnost i istinitost svih informacija poslatih prodavcu.

Prodavac se obavezuje da trajno zaštiti lične podatke potrošača u skladu sa propisima. Navedeni podaci će se koristiti isključivo za slanje informativnog materijala, ponuda, faktura i drugih potrebnih sredstava komunikacije.

Potrošač daje saglasnost prodavcu da ga obaveštava o svojim novim ponudama, akcijama i sniženjima na broj telefona i e-mail adresu.

U ime TRAMPEX DOO BEOGRAD delikatesi.rs obavezujemo se da emo uvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim obiajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogunost izbora ukljuujui mogunost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo uvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni [ime prodajnog mesta] (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje naela zaštite privatnosti. 

Potrošač u svakom trenutku, slanjem zahteva u pisanoj ili elektronskoj formi, može povući svoju saglasnost posle čega neće dobijati pomenuta obaveštenja.

 

NAČIN PLAĆANJA

Potrošač robu plaća pouzećem kuriru dostavne služne ili platnim karticama isključivo u dinarskoj vrednosti.
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštienoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

POLITIKA REFUNDIRANJA

Prodavac je u obavezi da najkasnije u roku od osam dana od dana podnošenja reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovori potrošaču na izjavljenu reklamaciju, dok je u slučaju prihvatanja reklamacije u obavezi da po reklamacionom zahtevu potrošača postupi u ugovorenom primerenom roku kako je isti definisan u samom Zahtevu za reklamaciju, a koji ne može biti duži od 15 dana od podnošenja reklamacije. Prodavac će učiniti sve što je u njegovoj moći u cilju sporazumnog rešenja svih sporova.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, TRAMPEX DOO BEOGRAD delikatest.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice

Hvala Vam na razumevanju.

 

ROK I NAČIN ISPORUKE

 

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je određen izborom korisnika po principu "danas za neki drugi dan". Korisnik bira dan kada želi da pošiljka bude isporučena. Sve isporuke su organizovane radnim danima u vremenu od 08-17h za sve gradove na teritoriji Republike Srbije osim za teritoriju grada Beograda gde je isporuku moguće organizovati u periodu od 08-20h.  

SUBOTOM I NEDELJOM NEMA ISPORUKA

Korisnik bira termin isporuke :

* za teritoriju grada Beograda : I SLOT(13h do 17h) ili II SLOT (17h do 20h)

* za ostale gradove:  I SLOT(13h do 17h)

 

NAČIN ISPORUKE

Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči Potrošaču na sledeći način:
Slanjem robe preko eksterne kurirske službe ( u daljem tekstu "partnera") ili putem sopstvenog modela organizacije dostave, pri čemu troškove isporuke snosi Potrošač. Kuriri "partnera" , pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08h do 17h svakog radnog dana, dok naši kuriri isporuku vrše u periodu od 17h do 20h, samo na teritoriji grada Beograda.  Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen (otvoren), odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice sa ciljem dogovora načina uručenja pošiljke. Po eventualnom povratu pošiljke do nas kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

BESPLATNA ISPORUKA je organizovana za sve porudžbine vrednosti preko 4.000 dinara, a za one manje od 4.000 dinara cena dostave na adresu naplaćuje se 500 dinara.

 

CENE PROIZVODA U INTERNET PRODAVNICI

Sve cene su iskazane u dinarima sa uključenim PDV-om i nema skrivenih troškova. Prodavac zadržava pravo izmene cena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Navedene cene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici.

 

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

 

IZJAVA O PDV

Sve cene su izražene sa PDV-om i nema dodatnih troškova.

 

PRIMEDBE I REKLAMACIJE

Žalbe, reklamacije i primedbe potrošači nam mogu dostaviti na sledeće načine:

1. Putem četa na našoj on-line prodavnici

2. Putem email adrese office@delikatesi.rs

Prodavac je u obavezi da najkasnije u roku od osam dana od dana podnošenja reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovori potrošaču na izjavljenu reklamaciju, dok je u slučaju prihvatanja reklamacije u obavezi da po reklamacionom zahtevu potrošača postupi u ugovorenom primerenom roku kako je isti definisan u samom Zahtevu za reklamaciju, a koji ne može biti duži od 15 dana od podnošenja reklamacije. Prodavac će učiniti sve što je u njegovoj moći u cilju sporazumnog rešenja svih sporova.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, TRAMPEX d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno
najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

 

ZAVRŠNE ODREDBE

Isporučilac zadržava pravo da može menjati ove uslove bez prethodnog obaveštavanja svojih potrošača. Svaki potrošač prilikom naručivanja proizvoda može proveriti trenutno važeće uslove.

 

AUTORSKA PRAVA

Sav materijal na ovom sajtu, uključujući tekst, članke, citate, slike, video snimke, ilustracije i ostali materijal je zaštićen Zakonom o autorskim pravima. Neovlašćeno kopiranje, reprodukcija, objavljivanje u medijima ili na Internetu, ili bilo kakav drugi vid umnožavanja su zabranjeni.