O Nama

KO SMO?
 
- „Delikatesi i tako to...“ je prva online prodavnica specijalizovana za prodaju sofisticiranih premium prehrambenih delicija i delikatesa: mesto prefinjenih, ugodnih, elegantnih, lepršavih, probranih, izuzetnih ukusa i gastronomskih perfekcija.  

- Smatramo da smo ekipa poznavalaca hrane i pića, tim koji uživa u avanturističkim poduhvatima istraživanja lepote, jednostavnosti i kompleksnosti ukusa delikatesne hrane.

- Delikatesi podrazumevaju neuobičajene i specifične, posebne i drugačije specijalitete i pakovanja iz pretežno prehrambene industrije, ali i sve ostale elemente čiji je krajnji cilj da konzumentu pruže kompletan i upotpunjen osećaj gastronomskog užitka i zadovoljstva. Delikatesi su u tom smislu povezani sa pojmom sreće, zadovoljstva i užitka, i kao takvi podstiču svakog pojedinca da podigne kvalitet življenja na viši nivo od uobičajene rutine, koja se, dolaskom modernog doba, nametnula kao pravilo. Delikatesi i „životni stil“ koji oni kao takvi podrazumevaju su upravo oponent brzom tzv. modernom životnom stilu...i to je jedan od glavnih razlog zbog čega mi volimo „delikatese“!

NAŠA PRIČA:

- Osim što smo prehrambeni avanturisti i zaljubljenici dobrog zalogaja, naša priča upotpunjena je životnom filozofijom trenutka:

- Život je stvar trenutaka, njih ne treba čekati već ih trebamo stvarati. 

- Najbolje stvari u životu  su upravo trenuci koje kreiramo i koje pamtimo.  

- Najbolje porcije života biće oni mali, neimenovani trenuci koje smo proveli sa osobama koje su nam drage i do kojih nam je stalo.  

- Život je satkan od serijala trenutaka, a kvalitet pažnje i aktivnosti koje posvetimo tim trenucima će definisati i kvalitet našeg života.

- Život postaje mnogo smisleniji kada shvatimo prostu činjenicu da nikad nećemo imati dva ista trenutka.  

- Život se ne meri brojem udisaja već brojem trenutaka koji su nam oduzeli dah.

- I na kraju: život svakako nije savršen, ali se satoji i od savršenih trenutaka kojih se rado sećamo!

NAŠA MISIJA:

- „Delikatesi i tako to“, dakle, nije samo online prodavnica prefinjenih gastronomskih perfekcija. Ona treba da nas inspiriše i podseti koliko je važna filozofija užitka u životu i umeća da cenimo svaki trenutak koji je pred nama, da osetimo mirise, ukuse i arome, da podstaknemo sva čula kroz neverovatan asortiman koji smo uvrstili u našu online prodavnicu!  

-Mi želimo da kroz našu ponudu pažljivo odabranih delikatesa inspirišemo naše posetioce da kreiraju svoje magične trenutke, i zato tvrdimo da je....: "MAGIJA NA DOHVAT RUKE“   

-Naša životna filozofija je vrlo jednostavna : podarimo sebi i svojim prijateljima samo najbolje iz svega!  

-Naša želja je da učinimo lako dostupnim ovu filozofiju u svakom trenutku, 24/7 možete pronaći najfinije čajeve, aromatične kafe, prefinjena vina i najbolja alkoholna pića, najcenjenije suhomesnate proizvode i sireve, tradicionalne paste, testenine i peciva, vrhunska maslinova i druga ulja, acceto sirća, začine, probrane domaće specijaltete, neobične gricklalice i sve drugo što će upotpuniti i kreirati vaš odabrani trenutak da bude i ostane za pamćenje!