USLOVI I ORGANIZACIJA ISPORUKE POŠILJAKA

ROK I NAČIN ISPORUKE

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je određen izborom korisnika po principu "danas za neki drugi dan". Korisnik bira dan kada želi da pošiljka bude isporučena.

Sve isporuke su organizovane radnim danima u vremenu od 08-17h za sve gradove na teritoriji Republike Srbije osim za teritoriju grada Beograda gde je isporuku moguće organizovati u periodu od 08-20h.  

SUBOTOM I NEDELJOM NEMA ISPORUKA

Korisnik bira termin isporuke :

* za teritoriju grada Beograda : I SLOT(13h do 17h) ili II SLOT (17h do 20h)

* za ostale gradove:  I SLOT(13h do 17h)

NAČIN ISPORUKE

Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči Potrošaču na sledeći način:
Slanjem robe preko eksterne kurirske službe ( u daljem tekstu "partnera") ili putem sopstvenog modela organizacije dostave, pri čemu troškove isporuke snosi Potrošač. Kuriri "partnera" , pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08h do 17h svakog radnog dana, dok naši kuriri isporuku vrše u periodu od 17h do 20h, samo na teritoriji grada Beograda.  Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen (otvoren), odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice sa ciljem dogovora načina uručenja pošiljke. Po eventualnom povratu pošiljke do nas kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

BESPLATNA ISPORUKA je organizovana za sve porudžbine vrednosti preko 4.000 dinara, a za one manje od 4.000 dinara cena dostave na adresu naplaćuje se 500 dinara.