Šta pokloniti koleginici za Osmi mart?

Šta pokloniti koleginici za Osmi mart?

Osmi mart, poznatiji kao Dan žena, je jedan od dana u godini kada se ženama posvećuje posebna pažnja. Simboliše ravnopravnost, odnosno borbu i izvojevanu pobedu ženskog pola u, nekada isključivo muškarcima naklonjenom, patrijarhalnom svetu. Postignutim istim pravima, žene su stale rame uz rame sa muškarcima, prigrlivši jednake šanse za sve, nezavisno od pola. Poklonima koji se daruju na ovaj praznik na svojevrstan način odajemo počast svakoj ženi, trudeći se da joj ulepšamo ženski praznik. U moru ponuda, ponekad je teško odlučiti se, pa smo tu da Vam predlozima pomognemo i razrešimo dilemu šta pokloniti koleginici za Osmi mart.

Korporativni osmomartovski pokloni

Za razliku od poslovnih poklona koji se uobičajeno poklanjaju zbog nekog jubileja, ostvarenog uspeha, ili kao izraz posebne zahvalnosti za nečije zalaganje, ovi pokloni su uglavnom lišeni bilo kakve korporativne simbolike. Niko se neće buniti ukoliko je pakovanje s logoom firme, ali poklanjanje rokovnika, ili bilo kog drugog sredstva za rad, ne spada u redovan osmomartovski asortiman. Bilo da su u pitanju koleginice iz kancelarije, ili nadređena osoba, nemojte preskočiti nijednu ženu s kojom imate kontakt. Korporativni osmomartovski poklon može da bude simboličan, ne visoke materijalne vrednosti, a uz prigodnu čestitku svakako će izmamiti osmeh.

Soljica caja na stolu

Pratite njene afinitete

mate još vremena da oslušnete u čemu Vaša koleginica uživa. Da li je to neizbežan jutarnji ritual koji podrazumeva kafu ili čaj? Čokoladica bez koje ne može da zamisli dan? Čaša dobro rashlađenog vina u kojoj uživa nakon večere? Razmislite, ispratite njene navike, i lako ćete dobiti odgovor na pitanje.

Ako sa koleginicom uživate u jutarnjim ritualima ispijanja kafe ili čaja, Ahmad poklon pakovanje čaja koje je istovremeno i muzička kutija, će biti lepa uspomena. Za ljubiteljke Ahmad čaja tu je i Ahmad Kew Gardens selekcija koja sadrži četiri prepoznatljiva autentična Ahmad ukusa Majestic Breakfast, Splendid Ceylon, Elegant Earl Grey i Garden Afternoon.

Ukoliko obožava slatkiše, naći ćete bogatu ponuda iz koje se izdvajaju čuveni panettone i ručno pravljene čokoladne praline. Kada je panettone u pitanju, možete birati između različitih veličina, ukusa, ali i proizvođača, ako želite italijanski panettone izvrsnog kvaliteta i impresivne tradicije onda je to Loison panettone. Njegova manja čokoladna verzija – Loison panettoncino je sočan desert koji je rezervisan za poštovaoce kakaa. Mini bombonjera Magija sadrži tri ručno rađene praline za koje su korišćeni prirodni sastojci, bez veštačkih aroma i konzervanasa, i sa smanjenim udelom šećera. Što se ukusa tiče, dve praline su ispunjene kremom od pečenih lešnika, dok je jedna ispunjena karamel kremom obogaćenim krupnim zrncima morske soli.

Možda neka od koleginica ima somelijerske afinitete? Za nju je idealan poklon set vina Trio Diverse. U njemu se nalaze roze penušavac Prosecco Rose Tenuta Santome, belo vino Santa Cristina Bianco, i crveno vino Negroamaro Salento Masseria Bordo dei Trulli. U pitanju su pažljivo kreirana italijanska vina, pitka i dopadljiva, bogata neobičnim voćnim aromama.

Za hedonistkinju koja uživa u spremanju različitih kulinarskih delicija je poklon set 4 arome maslinovog ulja. U drvenoj kutiji se nalaze četiri bočice sa četiri različite arome maslinovog ulja – bosiljak, čili papričice, beli luk i čili papričice, i tartufi. Uz pomoć ovih ulja, i amaterska jela će dobiti na kompleksnosti uz dašak egzotičnog šarma.

Grupa ljudi nazdravlja sa podignutim casama

Da li ste odlučili kojim poklonom ćete ulepšati Osmi mart?

Kao i za svaku kupovinu poklona, preporuka i za ovu kupovinu je da je ne ostavljate za poslednji trenutak. Imate dovoljno vremena da svojom pažnjom iskažete koliko Vam koleginice znače. Pravi poklon ne mora da ima visoku materijalnu vrednost, ali ako je u skladu sa interesovanjima osobe kojoj poklanjamo, jasno pokazuje koliko nam je do te osobe stalo. Pregledom izdvojenog asortimana se možete dodatno inspirisati i odgovoriti na jedno od često postavljanih pitanja – šta pokloniti koleginici za Osmi mart.


Ostavite komentar

Imajte na umu da komentari moraju biti odobreni pre nego što budu objavljeni

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Možda će vam se dopasti

Pogledaj sve
Tiramisu – neodoljivi slatkiš za ljubitelje kafe
Kako da crveno vino postane deo Vaše slatke trpeze?
Šta je zajednično za Afogato, Irsku kafu i Belog Rusa?