Šta pokloniti koleginici za Osmi mart?

Šta pokloniti koleginici za Osmi mart?

Profesionalno okruženje zahteva drugačije kodekse ponašanja i uglavnom ga čine ljudi s kojima nemamo toliko blizak odnos. Iako je okruženje takvo, prilika za poklanjanje je pregršt, pa nam često može zafaliti ideja, naročito ukoliko osobu kojoj poklanjamo ne poznajemo dovoljno. Uvek je tu opcija raznoraznih vaučera, koji mogu biti korisni, ali su skoro pa skroz lišeni bilo kakvog ličnog pečata. Ukoliko ipak želite da Vaš poklon ostane i kao uspomena, bar u vidu sećanja, ostanite s nama i ispratite naše predloge šta pokloniti koleginici za Osmi mart.

Konkretni predlozi poklona

Osmi mart je već „iza ćoška“ i sasvim je moguće da nemate vremena da obilazite prodavnice ili jednostavno želite da izbegnete gužvu i prazničnu „cvetnu“ euforiju. Zato smo za Vas pripremili listu konkretnih poklona koje možete nabaviti uz par klikova i uštedete sebi vreme i živce.

 

1. Kvalitetno vino

Iako zvuči kao kliše, ovaj put su u pitanju vina koja nisu tipična „slavska“ vina koja se poklanjaju u svim prilikama. Na našem sajtu imate širok dijapazon svih vrsta vina, ali naši predlozi su domaći roze vinarije Aleksandrović, i penušavi Calvet roze. Roze vinarije Aleksandrović dolazi u flaši elegantnog dizajna i cvetne etikete, dok samo vino ima intenzivnu boju rubina, a arome koje su najupadljivije su arome šumskih jagoda i divljih ruža. Penušavi Calvet je takođe roze, ali obogaćen mehurićima. Pred Vama je pravi voćni penušavac, koji se sjajno uklapa i uz voćne salate, ali i uz neopterećujuće deserte. Ako Vaša koleginica voli maline i jagode, obožavaće ovaj poklon.

 

2. Ručno pravljena bombonjera

Da li poznajete ženu koja ne voli slatkiše? Čak i ako je trenutno na striktnoj dijeti, par čokoladnih pralina neće pokvariti njen napredak, a izmamiće joj osmeh.. Original Delikatesi i tako to bombonjera je jedna u nizu bombonjera koje nastaju u našoj radionici. Svaka od bombonjera je napravljena od sastojaka izvanrednog kvaliteta, dok su arome brižljivo izbalansirane, pa tako imate praline punjene kremom od pečenih lešnika ili kremom bele čokolade i malina. Veća bombonjera sadrži 12 pralina koje dolaze u 4 različita ukusa, dok imate i manju bombonjeru sa primamljivim imenom Magija. Ona sadrži tri praline od kojih su dve sa kremom od pečenih lešnika i mlečne čokolade, dok je jedna ispunjena karamel kremom sa krupnim zrncima morske soli.

 

3. Čaj u limenci vrhunskog dizajna

Ako je u pitanju koleginica s kojim provodite dobar deo radnog vremena verovatno ste uspeli da upoznate i njene navike – da li pije čaj ili kafu. Ukoliko preferira čaj, onda joj možete pokloniti neki od Ahmad čajeva, koji dolaze u pakovanju luksuznog izgleda. Što se tiče samog čaja danas se Ahmad čaj pije u preko 80 zemalja sveta, tako da ne morate da brinete da li je poklon zadovoljavajućeg kvaliteta. Kew Gardens kolekcija je inspirisana biljkama iz Kraljevskih botaničkih vrtova i donosi par različitih ukusa, svaki u limenci koja akcentnim bojama inspiriše na arome upravo te mešavine čaja. Možete birati između tri različita ukusa – Majestic Breakfast, Garden Afternoon, i Splendid Ceylon. Koji god ukus da odaberete, birate Ahmad ukus, decenijama usavršavan i spreman i za one najprobirljivije degustatore.

 

Da li ste uspeli da pronađete željeni poklon?

Prilikom samog odabira Vas može mučiti i dilema da li je bitna koleginicina pozicija u firmi. Čak, ovo je jedno od prvih pitanja koje Vam može pasti na pamet – da li je u redu da poklonim poklon iste novčane vrednosti koleginici iz kancelarije i nekoj od nadređenih osoba. Odgovor na ovo pitanje zavisi od Vaših ličnih „pravila“. Verujemo da će obema značiti znak pažnje, ali ako je Vaša želja i da ostavite utisak na nadređenu osobu onda njen poklon možete obogatiti još nekom sitnicom. Ne morate se striktno držati naše liste, nego neki od predloga možete iskoristiti i kao deo poklona kom ćete dodati i lični pečat – ručno ispisanu čestitku, ili neki predmet koji je simbol Vašeg odnosa. Ne zaboravite ni simboliku samog praznika – slavljenje prava žena. S tim u vezi, pokušajte da izbegnete praktične poklone kao što su tiganji ili pegle, ovaj put se fokusirajte na uživanje. Nadamo se da smo Vas bar približili odluci šta pokloniti koleginici za Osmi mart.


Ostavite komentar

Imajte na umu da komentari moraju biti odobreni pre nego što budu objavljeni

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Možda će vam se dopasti

Pogledaj sve
Tiramisu – neodoljivi slatkiš za ljubitelje kafe
Kako da crveno vino postane deo Vaše slatke trpeze?
Šta je zajednično za Afogato, Irsku kafu i Belog Rusa?