Šta još kriju Ahmad čajevi?

Šta još kriju Ahmad čajevi?

Kada pomislimo na leto pomislimo na nesnosne vrućine, lepeze i rashlađujuće napitke. Naučnici tvrde da nam hladna hrana i napici u tim slučajevima mogu samo odmoći da se rashladimo, i da treba da težimo da izjednačimo temperaturu tela sa spoljašnjom temperaturom. Međutim, retko ko će posegnuti za supom i tek
spremljenim pečenjem kada je napolju 40 stepeni. Iako čaj može biti lep završetak dana kada napolju pada kiša, a temperatura ne prelazi 25 stepeni, čak i drugi uslovi ne moraju biti prepreka za uživanje u ovom neodoljivom napitku, naročito ukoliko nam taj napitak, pored ukusa, pruža i još neke blagodeti. Ostanite s nama i zajedno ćemo razotkriti šta još kriju Ahmad čajevi.

Šta još kriju Ahmad čajevi?

Malo o Ahmadu i asortimanu

Možda se pitate zašto pričamo baš o Ahmad čajevima? U pitanju su čajevi koji su osvojili srca uživalaca čaja širom planete. Prvenstveno zahvaljujući kontinuiranom kvalitetu i osluškivanju želja svojih mušterija. Upravo zato se ovi čajevi prave od vrhunskih, i s pažnjom uzgajanih, sirovina širom planete, dok Ahmad majstori ulažu sav svoj trud u kreativne mešavine neodoljivih sastojaka. Ako ste raspoloženi za klasiku – tu je Ahmad sa svojim tradicionalnim engleskim čajevima kao što su Earl Grey ili English Breakfast. Međutim, Ahmad čajevi nisu rezervisani samo za uobičajen ritual ispijanja čaja. U Ahmad asortimanu možete pronaći širok dijapazon čajeva najrazličitijih ukusa, ali i zdravstvenih benefita.

Čajevi s benefitima

U Ahmad selekciji možete pronaći specijalno birane mešavine koje pomažu Vašem zdravlju. U pitanju nisu lekovi, nego, ako što samo ime ove selekcije kaže, prirodni benefiti odabranih sastojaka. U ovoj selekciji možete pronaći čak šest različitih mešavina.

Ahmad Energy čaj je kofeinom bogat mate, a tu su i nana, grejpfrut, i limunova trava. Za dodatnu energiju tu su i semenke guarane (koje imaju čak 2 puta više kofeina od zrna kafe) i vitamin B6 kao pomoć kod umora i pospanosti. Cela mešavina je začinjena i mrvicom cimeta. Ukoliko ne volite kafu, ovaj čaj je idealna zamena za neophodnu dodatnu dozu energije.

Ahmad Beauty će Vam pomoći da povratite svoju iskričavost. Pred Vama je neobična mešavina lišća koprive i limunske verbene kojima se dodaju komadići osušene aloe vere i breskve. Slatkastu notu daju sladić i cikorija, dok ruža i lipa pružaju umirujuću, na trenutke romantičnu, notu. Za preporod Vašeg tela i obnavljanje iznutra, ovaj Beauty čaj je pravi izbor.

Ahmad Slim nije rešenje za Vaš višak kilograma, ali će Vam pomoći u regulaciji metabolizma. U pitanju je mešavine mate i mača čajeva, sa dodatkom koprive, divlje nane i matičnjaka. Rezultat je osvežavajuća mešavina kojoj je dodat prirodni cink, koji je ključan za adekvatan metabolizam ugljenih hidrata.

Ahmad Digest je jedan od čajeva koji je izglasan kao sjajan izbor pića nakon obroka. Kombinacijom nane i divlje nane, postiže se olakšavanje varenja. Tu su i koren sladića i komorač zbog neophodne slatke note, a kamilica i lišće kupine dodaju delikatne i neuobičajene note. Međutim, prava zvezda ovog čaja je prirodni biotin, kompleks B vitamina, koji pomaže pri varenju.

Ahmad Immune je praktičniji za hladnije vreme, ali i tokom leta se desi da nam je potrebno da ojačamo imunitet. Bazu ovog čaja čine kopriva i koren sladića. Zatim na scenu stupaju limunova trava, đumbir i kurkuma. Da bi ovo pojačanje bilo još efektnije, dodaje se prirodni vitamin C. Iako je deo navedenih sastojaka verovatno već deo Vaših mešavina za jačanje imuniteta, Ahmad majstori su se potrudili da naprave idealnu kombinaciju.

Ahmad Sleep osnovu čini planetarno popularna kamilica. Njoj su dodati matičnjak, lavanda, lipa, i pasiflora odnosno Hristov venac. Da bi mešavina bila kompletna dodaju se i osušeni komadići meda. Jednom kad skuvate ovaj čaj prostoriju će ispuniti miomirisi livade u suton, uključujući Vas u san, ili bar neko smirenije stanje.


Šta još kriju Ahmad čajevi? 

Da li ste pronašli čaj za sebe?

Natural Benefits Ahmad čajevi su kreirani kao prirodne mešavine vekovima poznatih sastojaka, koji pomažu funkcionisanju organizma. Nijedan od ovih čajeva ne bi trebalo da uzimate ukoliko ne podnosite dobro neki od sastojaka, ili kao zamenu za realan fizički problem. Oni su tu da svojim neodoljivim ukusom učine Vašu svakodnevicu lepšom i lakšom, dok pokušavate da razaznate preplićuće voćne i biljne note. Nadamo se da smo, bar malo, uspeli da Vam približimo tajne Ahmad čajeva. Da li vi imate omiljenu Ahmad Natural Benefits mešavinu?


Ostavite komentar

Imajte na umu da komentari moraju biti odobreni pre nego što budu objavljeni

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Možda će vam se dopasti

Pogledaj sve
Tri brza pikantna umaka
Tiramisu – neodoljivi slatkiš za ljubitelje kafe
Kako da crveno vino postane deo Vaše slatke trpeze?