Selekcija vrhunskog užitka - Ahmad Tea Herbalist

Selekcija vrhunskog užitka - Ahmad Tea Herbalist

Ahmad Herbalist selekcija čajeva je selekcija vrhunskog užitka prezentovanog u šest različitih ukusa

Stigao je decembar, a sa njim i mnogima najlepše doba godine – novogodišnji praznici. Mnogima je asocijacija na zimu šolja toplog napitka koji se lagano dimi, i ćebe za potpuni, ušuškani ugođaj. Bilo da birate da konzumirate čaj uz epizodu omiljene serije ili uz knjigu, savršen je pratilac vaših uobičajenih dnevnih rituala. Međutim, sam čaj može postati cilj i zadovoljstvo za sebe. Potrebno je samo da pronađete ukus u kom uživate. Da li ste probali Ahmad čajeve? U pitanju su čajevi kompanije koja postoji 35 godina. U eri konzumerizma, brze mode i nekvalitetne hrane, nije lako pronaći autentične proizvode. Naročito ako su u pitanju proizvodi vrhunskog kvaliteta i prihvatljive cene. Upravo takvi su Ahmad čajevi. Politika kompanije je kvalitet, kvalitet i samo kvalitet. Biljke koje se koriste u Ahmad čajnim mešavinama su pažljivo birane sa plantaža širom sveta. Prepoznatljivi ukusi i njihov zadivljujući intenzitet očaraće mnoge.


Bilo da ste ljubitelj biljnih ili voćnih čajeva ova selekcija Ahmad čajeva će Vam obezbediti dovoljan broj varijacija i sa sigurnošću možemo tvrditi da će Vam se svideti bar jedan od njih. U pitanju su sledeći ukusi: kamilica i limunska trava, nana i limun, roibos (crveni afrički grm) i cimet, detoks, limun i đumbir, i mešovite bobice i hibiskus. Roibos i cimet, limun i đumbir i mešovite bobice i hibiskus predstavljaju prave propratne ukuse hladnijeg vremena. Ima li prijatnijeg mirisa od mirisa cimeta? Iako su predviđeni da se konzumiraju vrući, dva čaja iz ove selekcije se mogu konzumirati i kao ledeni čajevi – nana i limun i mešane bobice i hibiskus. Idealni su za svako doba godine. Neki od ovih ukusa će Vas možda podsetiti na čajeve koje ste do sad probali, ali u Herbalist selekciji čajeva svaki od njih ima momenat koji iznenađuje čulo ukusa – kao primer, tu je čaj od kamilice kojem je dodata neočekivana nota limuna. Detoks mešavina sadrži neke već poznate note – nanu, kamilicu i đumbir, ali su joj dodati još neki sastojci koji pomažu u detoksikaciji organizma. Lepi na oko, a još lepši tokom konzumacije Herbalist Ahmad čajevi će opravdati svoj ugled.

 Ahmad čaj

Ukoliko za čajem posežete tražeći dodatnu količinu energije, moraćemo da Vas razočaramo, u ovoj selekciji se nalaze čajevi bez kofeina. Rezerve energije ćete morati da dopunite na drugi način, ili ih možete crpeti i iz uživanja u Ahmad ukusima. Odaberite Ahmad čajeve i uključite ih u deo svoje svakodnevne rutine i opustite se. Uživajte u trenutku i fokusirajte se na ukus. Privremeni beg od stvarnosti će delovati pozitivno na Vašu mentalnu, a i fizičku snagu.          

ahmad tea herbalist
U kutiji se nalazi spomenutih 6 različitih ukusa, a svaki od njih dolazi u 10 kesica.Svaka od ovih kesica je pakovana zasebno i garantuje čuvanje aroma do trenutka konzumacije. Herbalist miks čajeva će oduševiti svakog pravog poznavaoca ovog napitka, a ko zna, možda uspete od nekog bliskog da stvorite novog ljubitelja. Ne uživaju ljudi uzalud vekovima u čarima čaja.

Ako birate ovaj miks kao poklon, nećete pogrešiti, a ako ga birate za sebe, onda sigurno već znate zašto je Ahmad čaj čaj za Vas. Zaokružite doživljaj praznika konzumirajući ovaj topli napitak birajući kvalitet i smele ukuse Herbalist selekcije.
selekcija čajeva

Ostavite komentar

Imajte na umu da komentari moraju biti odobreni pre nego što budu objavljeni

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Možda će vam se dopasti

Pogledaj sve
Tiramisu – neodoljivi slatkiš za ljubitelje kafe
Kako da crveno vino postane deo Vaše slatke trpeze?
Šta je zajednično za Afogato, Irsku kafu i Belog Rusa?