Gastronomska avantura - Delikatesi i Mima

Gastronomska avantura - Delikatesi i Mima

Da li volite da poklanjate pažnju? Da li znate šta je Babetina gozba? Izvesna kuvarica Babet (fiktivni lik) probija stege suzdržavanja i troši ogromnu količinu novca na gozbu kojom razgaljuje srca svojih prijatelja nenaviknutih na taj vid gastronomskog uživanja.

Neko jede da bi živeo, neko živi da bi jeo. Složićemo se da je balans ove dve krajnosti najpoželjniji za ispunjen, svakodnevni život. U okviru naše online prodavnice pronaći ćete luksuz u različitim oblicima – od najfinijih suhomesnatih proizvoda, ribe, pažljivo odabranih sireva, neobičnih začina, aromatičnih čajeva u nesvakidašnjim pakovanjima, slatkiša, do sekcije s pićima koja će zadovoljiti i najvrsnije poznavaoce.

delikatesi i mima

Ukoliko verujete da se skupa odeća, parfemi, nakit, pa čak i hrana, čuvaju za posebne prilike, imamo otrežnjujuću misao za vas – svaki trenutak je podjednako dragocen! Nemojte odlagati uživanje za specijalne datume. Znate šta zaslužujete i znate da to zaslužujete odmah! Skupocenosti nisu rezervisane samo za svečanosti! Da li vam je poznat scenario u kom Vi pažljivo birate rođendanski poklon dragoj osobi? Da li ste spremni da istu količinu pažnje posvetite sebi? Birajte zadovoljstvo i birajte ga za sebe. Na par klikova od Vas se nalazi izobilje gastronomskih užitaka spremnih da obraduju vaše nepce. Težak zadatak izbora prepuštamo Vama – verujte, isplatiće se.

Složićete se da je svetska gastronomska scena u poslednjoj deceniji doživela procvat! Kuvari su kreativniji nego inače, sastojci egzotičniji, a ponuda je na dohvat ruke. Postavlja se pitanje – kako odabrati? U moru restorana, profesionalaca, domaćica, i ljudi koji kuvaju iz hobija, biramo autentičnost, posvećenost, zdrav pristup hrani i održivu, toplu, ljudsku priču – biramo Mimu!

gastronomska avantura

Ako ne znate ko je Mima, krajnje je vreme da to promenite! Mima je neko ko hrani pristupa ozbiljno, ne bi li Vam izmamila osmeh, neko ko će dati sve od sebe, da biste Vi iz restorana izašli poletniji. Mima je davnih dana prepoznala značaj koji hrana ima u savremenom načinu života prosečnog čoveka. Njen temeljan pristup se prepoznaje u svakom zalogaju spremljenom s ljubavlju. Vreme je da poslušate svoje telo i da za njega birate samo najbolje. Zdravlje je u Miminom slučaju imperativ, a gastronomski užitak i neverovatna količina energije koju ćete osetiti nakon svakog obroka su samo bonusi.

mima fit and sit

Da li Vam je sada jasno zašto je saradnja između Delikatesa i Mime bila dugo očekivana i, možda neskromno, preko potrebna?

Verujemo da će Mima uživati praveći nove, neobične kombinacije ukusa naših luksuznih sastojaka inspirišući i Vas na taj korak! Pored snage i zdravlje na usta ulazi! Mi bismo dodali i da hrana može da bude i vid bezgrešnog uživanja i, što je još važnije, onaj poslednji korak koji vam je falio da zaokružite dan.  Pridružite nam se i krenimo na ovu gatronomsku avanturu zajedno!

 

Posetite Mima's Fit & Sit sajt.
              Mimas's Fit & Sit Facebook
              Mima's Fit & Sit Instagram


Ostavite komentar

Imajte na umu da komentari moraju biti odobreni pre nego što budu objavljeni

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Možda će vam se dopasti

Pogledaj sve
Tiramisu – neodoljivi slatkiš za ljubitelje kafe
Kako da crveno vino postane deo Vaše slatke trpeze?
Šta je zajednično za Afogato, Irsku kafu i Belog Rusa?